Miksi valita meidät

Ajoneuvon ostaminen Kanadasta tai USA:sta voi olla pelottavaa, etenkin jos kauppaa käydään internetin välityksellä. Kuinka voit todella tietää, kuka “myyntiä” toisessa päässä hoitaa ja ovatko he sitä mitä sanovat olevansa? Entä miten voit olla varma, että todellakin lopulta saat sitä mistä maksoit?
Masterson Motorsilla on laaja, yli 45 autoalalla työskennellyn vuoden aikana rakennettu autokauppiasverkosto, joka ylettyy koko Kanadan halki sekä osaan Yhdysvaltoja. Lupaamme, että löydämme Sinulle oikean auton oikeaan hintaan! Alan erityisosaamisemme, Kanadan ja EU:n välinen vapaakauppasopimus (CETA) sekä euron vahva kurssi suhteessa Kanadan dollariin takaavat sen, että pystymme maahantuomaan ajoneuvosi parhaaseen mahdolliseen hintaan.
Käytämme ajoneuvojemme maahantuonnissa johtavia kuljetusyrityksiä, jotka olemme valikoineet heidän saavutustensa sekä hyvän maineensa perusteella. Näin turvaamme, että ajoneuvoasi käsitellään kuljetuksen aikana huolellisesti ja turvallisesti. Tarpeen vaatiessa käytämme kuljetuksessa lisäveloitusta vastaan kuljetuskonttia ajoneuvosi suojaamiseksi.
Masterson Motors käyttää vain turvallisimpia ja luotettavimpia tapoja maahantuoda ajoneuvot Pohjois-Amerikasta Suomeen. Ajoneuvot kuljetetaan Suomeen joko ro-ro-aluksilla tai intermodaalisissa konteissa. Näin varmistamme ajoneuvojen vahingoittumattomuuden kuljetuksen aikana.
Uuden tuontiauton rekisteröinti Suomeen saattaa olla hankala prosessi. Mikäli et ole koskaan ennen tehnyt sitä, se voi tuntua aikamoiselta haasteelta. Masterson Motors hoitaa rekisteröinnin kiemurat puolestasi. Huolehdimme kaikista prosessin vaiheista aina mahdollisista rekisteröinnin vaatimista muutostöistä rekisteröintikatsastukseen, jotta ajoneuvosi varmasti täyttää paikalliset vaatimukset.
Noutaessasi uuden ajoneuvosi meiltä, voit olla varma, että kaikista maahantuonnin vaiheista on huolehdittu puolestasi, ja pääset matkaan tyytyväisenä, turvallisesti ja lain vaatimukset täyttäen.
Vain koska kaupat on tehty, emme unohda Sinua Masterson Motorsilla. Olemme rakentaneet Suomeen suosittelemiemme autohuoltopalveluiden verkoston, joista tiedämme Sinun saavan parasta mahdollista palvelua autollesi. Klikkaa TÄSTÄ nähdäksesi täydellisen listan suosittelemistamme autohuolloista ympäri Suomen. Olemme sitoutuneita tekemään yhteistyötä kanssasi, jotta ajoneuvosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.
Jotkut pohjois-amerikkalaiset varaosat voivat olla suomalaisittain hankalia löytää, mutta Masterson Motors huolehtii puolestasi myös siitä. Tunnemme myymiemme ajoneuvojen Suomen ja EU:n varaosamyyjätahot. Lisäksi tarvittaessa voimme itse hankkia tarvittavia osia Kanadasta.  Masterson Motorsilla on myös rajallinen varasto yleisimpiä varaosia myymiimme ajoneuvoihin, kuten öljysuodattimia, ilmansuodattimia, tuulilaseja jne. Klikkaa TÄSTÄ suosittelemiimme varaosaliikkeisiin.